Nieuws

OPNAMESERIE VOOR  DE NIEUWE CD GESTART!

Zondag 14 november 2005 is Windvlaag weer de opnamestudio in gedoken, om de basis te leggen voor een derde cd: Laatste Editie. Net zoals bij De rommelpot en Vierkracht vonden de opnames plaats in de Oterleek Recording studio, die is gehuisvest in een boerderij onder de rook van Heerhugowaard. Aan de knoppen zat opnieuw Fred Kosters, die met zijn ervaring en humor steeds de juiste toon weet te vinden.

Om een tipje van de sluier op te lichten, vind je hier alvast een geluidsfragment van Tora (ruwe versie, Mp3, 932 kB, speelduur ± 1 min.)

Voor de eerste opnamesessie waren vier nummers geselecteerd, die recht doen aan de breedte van het repertoire: Tora (een Grieks lied), Emiralda/Emirondo (een instrumentale compositie van Eric, die bestaat uit twee delen), Amsterdamse nacht (een gedicht van de Diemense chirurgijn Anthony van Ingen uit 1675, op muziek gezet door Hans) en Saposhelekh (een traditioneel Jiddisch lied in een instrumentale versie, met een subtiel arrangement van Sadhu).

De groep is heel content met het resultaat. Voor Carolijn was het de eerste ervaring in een opnamestudio. Ze heeft het met glans doorstaan. De komende maanden zal de geluidsstudio met enige regelmaat worden bezocht. De bedoeling is om elke keer een viertal nummers vast te leggen. Die worden per opnamesessie vastgesteld.

Windvlaag op tournee in Marokko! 

12-19 Februari 2005

Cultureel Festival Ahlam

in samenwerking met: St. Ahlam, St. Mazagan en St. Likaa

Meer foto’s in het foto archief.

Programma
Zaterdag 12 februari – Aankomst. Opgehaald met busje, doorreis naar een Stichting in Casablanca.
Zondag 13 februari & Maandag 14 februari – Excursie verzorgd door stichting Mazagan, ‘s avonds concert en slapen in El Jadida
Dinsdag 15 februari – Terug naar Oualidia
Woensdag 16 februari – ‘s Ochtends naar Safi, ‘s middags excursie, ‘s avonds concert en weer terug naar Oualidia
Donderdag 17 februari – Opening Ahlam festival in Oualidia, met Windvlaag en andere, Marokkaanse, bands
Vrijdag 18 februari – ‘s Avonds concert in Oualidia
Zaterdag 19 februari – weer terug naar huis

Scroll to Top